هنرمندارجمندمجتبی صادقی

مجتبی صادقی متولد ۱۳۵۱ شهرضا است.

پدر ایشان ، رحمت اله صادقی تار و ویلن می نواخت ، از این رو او در خانواده ای هنر دوست و هنرپرور پرورش یافت.

وی در اواسط دهه ی ۶۰ فراگیری موسیقی را به طور جدی با آموزش سنتور آغاز نمود اما از همان زمان علاقه فراوانی به آهنگسازی و تنظیم موسیقی داشت.

در سال ۶۷ به اتفاق کامبیز جهانبخش حسین رمضانی گروه موسیقی چکاوک را بنیان نهاد که هنوزهم این گروه به قوت خود باقی است وآثار بسیاری را از این گروه در بازار موسیقی کشور می بینیم و می شنویم.

او همزمان با ضبط سومین آلبومش در استودیو بل به طور اتفاقی با نابغه ی موسیقی ایران مجتبی میرزاده آشنا شد و از آن پس از تجارب و آموزشهای تخصصی استادش بهره ها برد.

از جمله آثار وی علاوه بر کنسرتها ، جشنواره ها و آثار صدا و سیما می توان به نازنین یار (با صدای حسام الدین سراج)،قوی زیبا ، قفس ، بی کرانه ، یار آشنا ، علمدار ، شوق دیدار ، پیراهن صبوری ، اشک روان …  و در حیطه ی موسیقی محلی آثاری چون تی به ره ، اور بهار ، شال و مینا ، گفت و لفت ، سرای کهن ، گل هفت زرده ، خالک طلا ، ستین ، همنشین ، میرشکال ، دوارته ، تیگ نوشت و همتوار ، نفت سیاه ، کوگ خوشخون و … اشاره نمود.

او در سال ۸۸ به همت کامبیز جهانبخش استودیو صدابرداری چکاوک زنده رود سپاهان ( که همه روزه پذیرای نوازندگان ، اساتید و هنرمندان بسیاری است) را راه اندازی و در سال ۸۹ شرکت فرهنگی ، هنری چکاوک زنده رود (در زمینه ی تهیه ، تولید و پخش آثار صوتی) را با مدیریت خود تاسیس نمود.

مجتبی  صادقی دوره ها ی درجه ۱ صدابرداری آگوستیک و الکتروآگوستیک را نیز نزد استاد درخشان با موفقیت پشت سرگذاشته و در آثارش با صدابرداران به نامی چون : منوچهر ریاحی ،ایرج فهیمی ، ناصر فرهودی ، رحیم ناحی ، حمیدرضا آداب ، کامبیز شاهین مقدم ، محمدعلی مرآتی ،صادق نوری و… همکاری داشته است.

مجتبی صادقی داور ششمین ، هفتمین و هشتمین  دوره جشنواره ی موسیقی مناطق زاگرس نشین به همراه استاد کیوان ساکت و مهدی آذر سینا و نیز داور هفتمین دوره جشنواره همراه با استاد فریدون شهبازیان و هادی منتظری بوده است.

وی هنرجویان زیادی را در زمینه ساز سنتور و تئوری موسیقی ، پرورش داده که خود از هنرمندان قابل و فعالی هستند .

نوشته:مجتبی صادقی